Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Tuin theater Toer in de Honesch te Haaksbergen

8 september, 2019 @ 13:00 - 16:00

€5

Op zondagmiddag 8 september 2019 organiseert de Lionsclub Haaksbergen  voor de 6e keer de Tuin Theater Toer in Haaksbergen. Doordat de 4 muzieklocaties dichter opeen liggen zijn de fietsafstanden ingekort. Ook de inhoud van de optredens is wat aangepast: méér muziek en nu ook dans! Drie kleinschalige optredens van telkens 3 kwartier vinden plaats in de Honesch in de buurt van de Hasseltweg in de tuinen van Lionsleden. Daarna is de afsluiting van het minifestival bij de boerderij van Vedders. Deze gezellige afsluiting wordt omlijst met een B&B (Barbecue en Bar). Het eerste optreden start om 13.00 uur en het laatste om 16.00 uur. De artiesten blijven op locatie, de bezoekers fietsen of rijden korte routes door het buitengebied van Haaksbergen van adres naar adres.

Er is zijn optredens van Bloem 5.0 (Edgar Bloem & Sisters), van countrypopzangeres Raebekkah en Classis and More, m.m.v.  jong talent van Het Assink lyceum. 

De entreeprijs voor vier locaties is slechts 5 euro p.p.  Kinderen tot 12 jaar gratis! De opbrengst gaat naar de Stichting Leergeld Haaksbergen.

De kaartverkoop is bij de VVV van Haaksbergen. Bestellen kan ook via haaksbergen@lions.nl

Gegevens

Datum:
8 september, 2019
Tijd:
13:00 - 16:00
Kosten:
€5
Website:
https://haaksbergen.lions.nl/de-tuintheatertoer

Organisator

Lions Club Haaksbergen

Locatie

haaksbergen honesch
Nederland + Google Maps
Website:
www.tuintheatertoer.nl